Bedre IT

Den ultimative lærings-resource

by on nov.18, 2008, under Introduktion, Link Opdagelser, Om Læring

På The Educators Refrence Desk finder du en søgeboks, hvor du kan søge i: “GEM – Gateway to Educational Materials” og her kan du finde mange gode kilder.

For at teste den, lavede jeg en søgning på “e-learning” og det gav mig 49150 hits og det gør ingen forskel om du putter gåseøjne omkring . Det er et lidt rodet sæt hits, men det overordnede emne er jo undervisning, så man går ikke helt galt i byen, omend titlen på nr 2 reference i sættet handler om “1970’s Oil Crisis”, men det viser sig at det er en lektions plan. Hvis du søger efter noget specifikt, kan du lave kombinerede søgninger.

Der er også en mulighed for at browse i emneord, type, niveau, nøgleord, “mediator” (organisation), “beneficiary” (målgruppe) samt “priceCode” som indeholder undergrupperne gratis, ikke gratis og delvist gratis. Der er 32189 af posterne der er gratis.

:

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...