Bedre IT

Smart værktøj til billed søgninger

by on feb.19, 2008, under Grafik behandling, Introduktion, Link Opdagelser

Hvis du nogen sinde søger billeder på Google, så skulle du prøve PicLens. Hvis du klikker på linket, kommer du direkte til den hjemmeside, hvor programmet kan downloades.

Jeg vil ikke bruge en masse tid på at beskrive hvad programmet gør – Det skal være en overraskelse. – Du vil ikke blive skuffet! Gå hen på siden, download programmet, og lad det så installere sig som en plugin til “Intenet Explorer”. – Det fungerer iøvrigt også under Firefox, Safari mm.

Hvorom alting er: Har du her en hurtig og rimelig intuitiv måde at gennembladre tusinder af billeder på, som også er en fryd for øjet! – Og overraskende hurtig… Når du har installeret programmet, vil du på billedsøgninger i Google kunne se en lille firkant med en trekant indeni, når du hviler over et tilfældigt billede med musen. Hvis du klikker på denne firkant, startes programmet, og herefter vil du kunne gennemse dit søgeresultat i 3D med at holde venstre musetast nede, og så trække musen mod højre eller venstre.

Når du har fundet et brugbart billede og valgt det ved at enkeltklikke eller dobbeltklikk på det, skal du blot klikke een enkelt gang på den lille ring, som vist herunder, og programmet lukker så, og åbner den side, hvor programmet har fundet billedet!

:,

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...