Bedre IT

Et velrettet spark

by on sep.22, 2005, under indspark, Link Opdagelser

Kender du det: Når noget i den grad overrasker – når dine forestillinger om hvordan tingene er; pludselig rykker sig, når dit verdensbillede får et velrettet spark.

– Der nok flere grader af ovenstående, og jeg kan ikke præsentere dig for noget der virkelig “sparker røv”, men prøv nu alligevel at se på de sites som følgende firma har lavet:

http://www.sofake.com/

Meget kan man sige – det er f.eks. ikke et voldsomt intuitivt design, så derfor vil jeg lige hive en håndfuld af deres designs frem:

For de musikinteresserede kan der måske være noget inspiration at hente her:

http://www.billyharveymusic.com/

Her er et par reklamebureauer som de tilsyneladende også har lavet hjemmeside til. Den internationale BBDO side har nogle gribende filmstumper: Se for eksempel filmen om ALS og om “Childhope Asis”

http://www.bbdo.com/ og http://www.amplifier.com/

Fælles for dem begge er at det er en brugergrænseflade lavet i Flash, og at den foregår rumligt – i 2 eller 3D.

Endelig er der mailorderchickens som er et humoristisk alternativ til “adopter et barn” eller hvad initiativet fra “red barnet” nu hedder:

http://www.mailorderchickens.org/

Og hvorom alting er (i denne sammenhæng): Sofake laver nogle ret så progressive brugergrænseflader på de sites de producerer. Jeg har i hvert fald moret mig, og mine forestillinger om hvordan brugergrænsefalder til websites kan laves er blevet bredere. – Det har muligvis kun perifært noget med læring at gøre, men vi slipper nok ikke for at tage stilling til hvilken brugergrænseflade vores projekt skal have.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...