Bedre IT

Om

Dette site vil hovedsageligt beskæftige sig med formidling af viden om læring og om læring af IT relateret stof. Filosofien er den at man får den bedste udnyttelse af informationsteknologien, når brugerne ved hvad de har med at gøre. Parolen er derfor:

Bedre viden om IT giver Bedre IT..

Jeg har over 10 års erfaring med at supportere (støtte) brugere af forskelligt IT udstyr og alverdens programmer, og undervejs har jeg filosoferet en del over, hvordan man bedst lærer fra sig. Men jeg har også en del undervisningserfaring og jeg har taget et semesters undervisning i “IT og Læring” på  IT universitetet.

For mig er det at være bibliotekar nærmest en livsstil, og da jeg nu en gang arbejder som sådan, vil jeg også jævnligt anmelde forskellige relevante bøger, som kan lånes på biblioteket.

Lollandsbibliotekerne har iøvrigt lånt lidt serverplads hos mig, og det er derfor at du finder optagelserne af Marianne Hesselholts foredrag om Hans Fugl her på sitet. – Optaget med en billig harddiskrecorder på et SD kort, og optagelsen er teknisk set ret god, selvom der blot var tale om at optageren stod på et bord på den forhøjning hvor Marianne farede rundt under foredraget.. Jeg har købt udstyret og fundet nogle gode gratisprogrammer, så nu mangler jeg bare noget tid til at lave nogle podcasts

Sitet startede for alvor i maj 2008.. – Artiklerne er dog i en stor udstrækning importeret fra mine andre blogs som har kørt siden 2005, men som herefter vil blive lukket ned efterhånden. Jeg havde spredt mig over for mange blogs og hjemmesider.

Du opfordres hermed til at kommentere artiklerne!
Jeg har dog problemer med spam meddelelser blandt kommentarerne så jeg har altså været tvunget til at indføre kontrol over dem, og det er derfor at det er nødvendigt med navn og email.

Bloggens layout er baseret på en skabelon lavet af “MyMobiles” som desværre ikke kan stave til “Kategori”…. (o;

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...