Bedre IT

Udpakning af padden

by on dec.29, 2010, under Debat

Når man sætter modtageren til det trådløse tastatur i maskinen siger den at det ikke er understøttet, men det virker sgu!!Hmmmm – Ud af de 16 Gigabytes som det hedder sig at modellen leveres med, er det kun 13,9 Gigabytes der er fri fra starten af.. Kan jeg mon rydde ud I hvad der nu evt. er præinstalleret, eller burde det I virkeligheden nærmere hedde at dyret har 14 GB.. Hrmff.

Når jeg i windows kikker på indholdet af den interne hukommelse er der kun 1 tom mappe: DCIM, som højst mærkværdigt netop er det mappenavn som flere digitale kameraer lægger billederne i. Efter lidt researcharbejde viser det sig dog at man kan bruge denne mappe til at lægge billeder i, som så kan vises på padden.

Via iTunes programmet kan man overføre musik, film, billeder og programmer downloadet fra iTunes appstore. Jeg har I mange år været en begejstret bruger af iTunes fordi man kan downloade gratis podcasts med programmet, men min iPad ville ikke snakke med
den 32 bit version af programmet jeg havde installeret, så jeg måtte afinstallere den gamle version, hente en 64 bit version og installere den istedet.. – Apple benyttede lige chancen for at installere Quicktime nu da jeg var igang med at installere iTunes. Hvor jeg dog for fanden hader ikke at blive spurgt om den slags..

“Lad os gå i gang”, siger programmet og jeg får her mulighed for at registrere Mig som bruger. Som den autoritetstro gut jeg er vælger jeg at registrere med det samme, og da jeg ikke har et iTunes ID må jeg lave et, så jeg skriver mit navn, adresse og telefonnummer, og mindsanten om de ikke også vil vide hvad mit arbejde er, hvor gammel den primære bruger af dyret er, hvad dyret skal bruges til og hvor jeg har tænkt mig at bruge det.. Nå men udover navn etc., får de altså at vide at jeg er studerende, 45 – 54 år gammel, at dyret skal bruges som e-bogslæser og at den skal bruges derhjemme – alt sammen stort set sandt (o;.

Uha – Er jeg mon ved at blive fanget I “Pandekagehuset” tænker jeg da jeg ser betingelserne, hvor der står: “Ved downloads fra iTunes Store, iBookstore og App Store, bortset fra iTunes Plus og iTunes U og Podcasts, bruges en kopibeskyttelsesteknologi som hedder fairplay”. Det lyder jo smukt med Fairplay, men konsekvensen er at jeg har begrænset ret til at bruge hvad jeg betaler for, men det er nu ikke det værste: Det der får nakkehårene til at løfte sig er at de har 3 eller 4 shops som jeg kan få lov at kaste penge efter, og med hensyn til programmer “Apps” har jeg ikke mulighed for at vælge andre leverandører: I det lys burde iPad være gratis.

:

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...