Transibirisk Google video

TransTrainDer er noget sært hypnotiserende ved lyden af gungrende skinner. Har du ikke selv prøvet at køre med den transibiriske jernbane som krydser 2 kontinenter, 12 regioner og 87 byer kan du takket være Google ny tage turen fra din sofa, eller hvor du nu har din computer:

www.flixxy.com/trans-siberian-railway-virtual-travel

Øverst ser du samme vindue som ovenstående billede, hvor du kan følge udsigten fra toget på video, og længere nede er der så et kort som du kan zoome ud eller ind som det nu passer dig og hvis du klikker et sted på sporet spoles udsigten på videoen frem eller tilbage til at vise udsigten derfra. – Jeg har ikke selv testet det, men der skulle altså være video taget fra den ene ende til den anden af den knap 10000 kilometer lange tur.

Comments are closed.