Bedre IT

iTunes trækker salget

by on jun.11, 2008, under Digital musik, Internet Business

Var det ikke for programmet iTunes, ville iPod ikke sælge halvt så godt som den gør. Der findes masser af konkurrenter til iTunes, men hverken den “Media Player” som er inkluderet i windows eller nogle af de mange andre, har halvt så mange brugere. Se her.

Og som bekendt er iTunes gratis for alle at bruge, den kan blot ikke umiddelbart “snakke” med din mp3 afspiller, hvis det ikke er en iPod – og dog; så synes denne googlesøgning at antyde noget andet. Men det er nu heller ikke det store problem at få mediaplayer til at kikke i samme katalog som iTunes gemmer lydfilerne i, og derigennem synkronisere med din mp3 afspiller.

Een af de mange ting som gør iTunes til et fantastisk program er netop dets udvalg af podcasts. Du kan hente de gratis podcasts i “iTunes Store”, og du behøver ikke at blive registreret som kunde for at downloade podcasts. Når du har installeret og startet iTunes kan du i øverste højre hjørne skrive et søgeudtryk i søgebjælken, men det er endnu federe hvis du trykker på “Browse” i kategorien “Quicklinks” – Det åbner en hierakisk søgemulighed, hvor du først skal vælge om det er “Audiobooks”, “Music” eller “Podcasts”, siden skal vælge “Category” og tilsidst underkategori hvorefter du får en lang liste med podcasts som du gratis kan abonnere på.

Jeg havde ikke held med at søge mig frem til DRs program harddisken i iTunes, men efter en Googlesøgning på “harddisken podcast” kom jeg frem til en side hvor de havde lagt et iTunes ikon, og da jeg trykkede på det blev feedet automatisk åbnet i iTunes.

Hvorom alting er, så kan man i fin stil få glæde af iTunes, når man bare bruger windows mediaplayer til at synkronisere..


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...