Bedre IT

Et sidste pip om RSS

by on mar.27, 2008, under Internet Teknologi

H. S. Jensens blog fandt jeg et link til følgende lille videoklip, som på en humoristisk facon forklarer hvad RSS kan:

H. S. jensens blog linker til denne side, som så dels har et videoelement som du kan afspille direkte fra siden, men lidt længere nede på samme side finder du også noget kode som du kan kopiere ind i din egen side, og det er netop det jeg forsøger at gøre her..

Siden hvor videoen ligger på er iøvrigt YouTube, men firmaet som gør den tilgængelig (http://www.commoncraft.com/) har flere søde pædagogiske videoer lavet efter samme koncept. Se f.eks. følgende video om Google Docs, som er et produkt jeg varmt kan anbefale!


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...